Znanje in izkušnje z avtomatizacijo obdelave finančnih podatkov

Finančna industrija se v zadnjih letih močno spreminja, saj se spreminja globalno in lokalno okolje. Z vse večjim poudarkom na avtomatizaciji postajajo podjetja, ki so še vedno odvisna od ročne obdelave finančno-računovodskih podatkov, manj konkurenčna.

Tradicionalne metode obdelave finančnih podatkov ne zadostujejo več, zato B2 BI, d. o. o., eno vodilnih podjetij za poslovno analitiko v Sloveniji, finančnim strokovnjakom ponuja priložnost za spoznavanje najnovejših tehnologij, metodologij in najboljših praks na področju napredne inteligence.

Na prihajajoči konferenci bodo finančno skupnost seznanili s pričakovano ravnjo avtomatizacije poročil danes, kaj v tem segmentu že počnejo napredna podjetja in kaj pripravljajo za obdobje treh do petih let. Aljoša Željeznov, operativni direktor podjetja B2 BI, d. o. o., bo govoril o vplivu avtomatizacije na finančne procese in o tem, kaj lahko pričakujemo od napredne analitike danes in kaj v prihodnosti.

To predavanje, podprto z vodilno analitično platformo Power BI, se bo začelo v torek, 9. maja ob 17.15.

Podjetje B2 BI, d. o. o., ponuja udeležencem 40. Finančne konference tudi o BI. Po zaslugi svojega znanja in izkušenj z avtomatizacijo obdelave finančnih podatkov lahko učinkovito pomagajo tako tistim, ki so v zagonskem procesu implementacije rešitve BI v podjetje in se želijo dodatno usposobiti za samostojen nadaljnji razvoj, kot tudi tistim, ki se srečujejo s konkretnimi izzivi pri ustvarjanju poročil v Power BI.

Povezava:

B2BI 300x216 1

Deli:

Povezana vsebina

BCF-SLOGANJE-1200x680
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic