20. Izvozni fokus 2020: Mednarodna prodaja v času COVID-19

23. 06. 2020 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Orehov gaj, Ljubljana
IF

Tokratni Izvozni fokus se bo ukvarjal z izzivom, kako naj podjetje čim bolje organizira mednarodno prodajo in marketinga tudi v času Covid-19, da bi doseglo še bolje uspehe na tujih trgih. Različne trge, različne kupce in različne konkurente sta zadnje dogajanje in zaprtje gospodarskih dejavnosti različno prizadela. Kako to izkoristiti v svoj prid? Vsekakor je treba narediti analizo nove realnosti, identificirati prizadete in primerno usmeriti prodajne aktivnosti. Pogledali bomo, kako strateško izkoristiti koronakrizo, naš fokus pa bo tudi na novih trgih, novih programih … kje so ovire in kako jih lahko premagamo? Kako lahko izboljšamo svoje prodajne aktivnosti na tujih trgih?

Poleg praktičnih primerov dobre prakse bomo nadaljujemo tudi dobro sprejeto prakso Izvoznih fokusov – pogovore s poslovneži z veliko mednarodne kilometrine. Z nami bosta Matjaž Čemažar (Domel) in Peter Novak (Kolektor ETRA).

Zaradi sprostitve ukrepov druženja do 200 oseb na prostem, bo Izvozni fokus potekal v živo in sicer v torek, 23. junija v živo med 9. in 13. uro. Vidimo se v Orehovem gaju na prostem pod nadstreški, tako da bo potekal tudi v primeru slabšega vremena. Zagotovili pa bomo vse ukrepe po priporočilih NIJZ.

No data was found