O poslovni akademiji

Kaj delamo

1 let
Vodilni ponudnik na
trgu izobraževanj
1
Več kot 90 dogodkov letno
1
Več kot 5000
udeležencev vsako leto

V okviru Poslovne akademije letno organiziramo prek 90 dogodkov, med katere sodi tudi dvanajst konferencza katere velja, da gre za vrhunske produkte z močno blagovno znamko, ki s svojo vsebino in spremljajočimi dogodki nagovarjajo jasno določeno ciljno javnost. V slovenski prostor in regijo konference prinašajo aktualne teme iz širšega gospodarskega kot tudi političnega prostora, ki jih podajajo ugledni in mednarodno priznani govorniki iz EU in sveta.

Med najprodornejšimi in največjimi konferencami v regiji sta Poslovna konferenca Portorož in Slovenska marketinška konferenca, ki ji sledijo Dnevi energetikov, Finančna konferenca, Okoljsko srečanje, Sales Summit, konferenca Družinsko podjetništvo, konferenca Marketing in prodaja na policah, Izvozna konferenca (Dan slovenskih izvoznikov), najmlajši članici portfelja konferenc pa sta Agrobiznis konferenca in Gradbena konferenca.

Skozi vse leto organiziramo tudi vrsto seminarjev in izobraževanj z različnih poslovnih področij, pri pripravi in izvedbi pa sodelujemo s številnimi domačimi in tujimi predavatelji in strokovnjaki.

V portfelj Poslovne akademije sodijo tudi različni izboris katerimi podpiramo uredniške vsebine Časnika Finance. Zaključni dogodki izborov (Najpodjetniška ideja in Poslovni avto leta in Najboljše letno poročilo), sodijo med prepoznane dogodke znotraj svoje ciljne javnosti in vsako leto znova privabijo številne udeležence.

Podpora uredniškim vsebinam je tudi niz regionalnih forumov, s katerimi Časnik Finance nagovarja lokalno občinstvo v posamezni regiji. Forumi postajajo simbol jasne vizije, trdne poslovne politike in inovativnih idej in se zaključijo v mesecu decembru s Podjetniškim forumom. Gre za brezplačne dogodke, na katerih se srečujemo s posamezniki iz gospodarstva, politike, javnega sektorja in drugih družbenih sfer.

V okviru blagovne znamke Finance Management Club vsako leto organiziramo golf turnir, ki se zaključi s sproščenim pogovorom z gostom iz sveta politike, gospodarstva, show bussinesa, ki se ga poleg vabljenih golfistov udeležujejo tudi predstavniki slovenskega top menedžmenta in partnerji Časnika Finance.

DOGODKI

maj 2024

On-line
21. Maj 2024 -
21. Maj 2024
Dvorana prve slovenske vlade, Ajdovščina
21. Maj 2024 -
21. Maj 2024
GH Bernardin, Portorož
30. Maj 2024 -
31. Maj 2024

junij 2024

Samostan Mekinje, Kamnik
6. Jun 2024 -
6. Jun 2024
Kulturni center DELAVSKI DOM Zagorje ob Savi
7. Jun 2024 -
7. Jun 2024

september 2024

Kongresni center Brdo pri Kranju
12. Sep 2024 -
12. Sep 2024