Industrijski internet stvari: kako doseči konkurenčno prednost svojega podjetja

22. 11. 2022 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Kongresni center Brdo, Brdo pri Kranju
A1_11okt_banner_750x500-brez

Podjetja se soočajo z vse večjimi zahtevami po množičnih prilagoditvah izdelkov in storitev, zapletenostjo globalnih dobavnih verig, s censkimi šoki, z zniževanjem stroškov, hitrejšo proizvodnjo, s kadrovskimi izzivi, izzivi kibernetske varnosti in prihajajočo krizo. Energetska kriza in inflacija celo postavljata pod vprašaj in izziv obstoj številnih podjetij. Zmagovala bodo podjetja, ki bodo odporna na čedalje hitrejše (in nenehne) spremembe.

Prihodnost torej pripada podjetjem, ki so pripravljena pospeševati digitalno transformacijo z inovativnimi idejami, novimi storitvami in izdelki, z digitalno spretnostjo s katero bodo, bolje kot njihova konkurenca, nudila odgovore na vedno nove potrebe potrošnikov.

Poslovno okolje potrebuje robustno omrežje, ki enostavno povezuje kontrolne sisteme, računalnike, robote in ostala delovna sredstva. Tehnološki trendi, zahteve po povečani učinkovitosti in predikativne analize povečujejo prepletanje med področjema IT in OT. Z uporabo sistemov, ki pospešujejo konvergenco IT in OT lahko kakovostno izpolnjujemo poslovne zahteve, neprekinjeno poslujemo in se uspešneje obranimo proti kibernetskemu kriminalu. Tako lahko podjetja dosegajo zavidljive želene rezultate v poslovanju in svojo konkurenčno prednost. Pozitivne in nujne spremembe lahko pričakujemo v številnih panogah, kot so npr., proizvodnja, gradbeništvo, trgovina, promet in logistika.

Na podlagi izsledkov Bitkom Industry Association štiri od desetih industrijskih podjetij že uporablja IoT platforme in kar 32 % podjetij načrtuje implementacijo IoT.

O tem bo tekla beseda tudi na dogodku, ki bo potekal 22. novembra 2022 v Kongresnem centru Brdo pri Kranju!
Odločevalci in strokovnjaki iz proizvodnih, logističnih, trgovskih, komunalnih in gradbenih podjetij boste na dogodku dobili odgovore, kako lahko rešite naslednje izzive, prepreke in vprašanja svojega dela:

  • ko ni jasno, kdo, kdaj in kje uporablja sredstva,
  • kadar škode ni mogoče izslediti ali omejiti na kraj in čas dogodka,
  • pomanjkanje vpogleda v proizvodni proces in izkoristke strojnega parka,
  • počasen odziv na nepričakovane situacije in spremembe načrtov,
  • počasno uvajanje novih zaposlenih v proizvodnji,
  • podjetjem ni omogočen preskok v pametno, na podatkih vodeno prilagodljivo, poslovanje,
  • zanesljivost dobav in varnost informacij nista na zaželenem nivoju.

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA, prijava pa, zaradi zagotovitve prostih mest, obvezna! Prijavite se lahko tukaj.

 

Utrinki z dogodka

No data was found