Kamniški razvojni forum: Kako dolgoročno podpreti gospodarstvo in kaj dela razliko

18. 04. 2024 ob
16:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Samostan Mekinje, velika dvorana
750 x 500_NASLOVNA_KAMNIŠKI RAZVOJNI FORUM_20244

Drugi letošnji brezplačni regionalni forum je potekal v Kamniku.

Osrednja tema forumov je poslovna prihodnost regije, strokovnjaki in lokalno uspešni podjetniki pa odkrivajo, kje se skrivajo priložnosti za razvoj regije, kakšne so pri tem ovire ter kakšno vlogo igrajo pri tem lokalni akterji in kakšno država. Srečanja pripomorejo k povezovanju ljudi v regiji s političnimi in gospodarskimi osebnostmi, ki delujejo drugje, predvsem v središču države.

Na Kamniškem razvojnem forumu bomo nagovorili teme, ki so trenutno aktualne skorajda v vseh slovenskih regijah: popoplavna sanacija, neizkoriščen potencial v ustanovitvi pokrajin, birokratska in davčna bremena, ki ovirajo razcvet podjetništva in drugih dejavnosti.

Prav posebej pa se bomo dotaknili lokalnih tem, kot so ovire za oživitev gospodarstva na območju nekdanje Smodnišnice v Kamniku in tudi za hitrejšo obnovo po lanskoletnih poplavah, ki so samo v kamniški občini prožile 250 plazov. Pogledali bomo aktualno stanje tudi v sosednjih občinah.

Govorili bomo še o priložnostih, ki jih ponuja turizem ter kaj za njegov razvoj pomeni postavitev 6-sedežnice na Veliko planino.

Vabljeni, da sodelujete v debati s podjetniki in predstavniki ustanov, ki si želijo odločnejše razvojne korake in tudi vedo, kako jih doseči.

BREZPLAČNA PRIJAVA >>>

 

Sponzor foruma sporoča:

»Poslovanje s pravnimi osebami temelji predvsem na individualni obravnavi, saj je vsako podjetje unikum s svojo dejavnostjo, zaposlenimi in velikostjo. Skrbniki v Deželni banki se tega nedvomno zavedajo, zato skupaj s podjetji razvijamo individualni pristop in nenehno prilagajamo tako storitve kot njihovo celostno obravnavo.«

Jure Kvaternik, predsednik uprave Deželne banke Slovenije

No data was found