Poslovni avto leta 2024

06. 06. 2024 ob
20:30 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Samostan Mekinje, Kamnik
750 x 500_NASLOVNA_PAL_2024

Uvod

Časnik Finance že vrsto let organizira izbor Poslovni avto leta. Gre za eno najbolj pričakovanih prireditev, kjer skupaj s strokovno žirijo in vami, našimi zvestimi bralci, izberemo najboljše avtomobile v štirih različnih kategorijah. To je čas v letu, ko se vsi avtomobilski navdušenci zberemo, da bi izrazili svoje mnenje in dali glas svojemu najljubšemu avtomobilu. Želimo slišati vaše mnenje in se skupaj z vami veseliti zmagovalcev.

Letos je razglasitev Poslovnega avta leta potekala v četrtek 6. junija, v čudovitem ambientu Samostana Mekinje v Kamniku.

Nagovor generalnega pokrovitelja dogodka:

"Trajnostna naravnanost in skrb za varnost sta le dve izmed številnih skupnih točk, ki jih imamo v zavarovalnici Generali s področjem sodobnega avtomobilizma. Varnost je del našega poslanstva, trajnost pa temelj delovanja in trdna zaveza k ustvarjanju novih priložnosti za boljšo prihodnost – na vsakem koraku, za dobro vseh.

Spremljanje razvoja in inovacij v svetu avtomobilizma nam omogoča, da kar najbolje poskrbimo za varnost in zadovoljstvo sodobnih voznikov. Kot vseživljenjski partner strankam omogočamo kakovostna avtomobilska zavarovanja in zanesljivo avtomobilsko asistenco.

Izbor PAL odseva našo odgovorno zavezo in predanost varni mobilnosti ter prihodnost sodobne avtomobilske industrije. Verjamemo, da skupaj lahko ustvarijo sinergije, ki koristijo ljudem, okolju in gospodarstvu, ter pripomorejo k večjemu napredku družbenega razvoja. Zato ostajamo ekskluzivni podpornik tega projekta in mu ponosno stojimo ob strani."

 

Vanja Hrovat, predsednica uprave Generali zavarovalnice, d. d.

Nagovor glavnega sponzorja

Video

Prijava

Na dogodek se prijavite na naslov: petja.oresic@finance.si.

 

 

No data was found