Eva Mustafa_1000

Eva Mustafa

soustanoviteljica startup podjetja Nonstop Food

Eva je ena od treh soustanoviteljev startup podjetja Nonstop Food d.o.o., ki se ukvarja s predelavo stranskih produktov živilske industrije. Njena ključna vloga v podjetju je vzdrževanje komunikacije s partnerji in organizacija dela v ekipi. Z ekipo so prejeli Rektorjevo nagrado v HUD kategoriji ter osvojili drugo mesto na tekmovanju EIT Jumpstarter v kategoriji Food v Atenah. Takoj za tem pa so člani ekipe stopili na lastno podjetniško pot. Eva je letos zaključila magistrski študij živilstva na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani in se neposredno iz študentskih klopi podala v podjetniške vode. Kljub inženirski osnovi je vedno dopolnjevala svoja naravoslovna znanja z dodatnimi veščinami na različnih področjih. Na fakulteti je bila odgovorna za organizacijo številnih strokovnih dogodkov, kar ji je omogočilo razvoj organizacijskih in vodstvenih sposobnosti. Z željo po večji aplikativnosti naravoslovnih znanj je v času študija aktivno povezovala izobraževanje s področji razvoja izdelkov in podjetništva. Njene začetke je zaznamovalo delo na domači kmetiji, kjer je skrbela za oglaševanje in komunikacijo s tujimi strankami, kar ji je dalo dragocene izkušnje, ki jih je kasneje nadgradila z organizacijskimi aktivnostmi na fakulteti in izven nje. V času študija je dodatna znanja na področju priprave vsebin in oglaševanja pridobivala v biotehnološkem podjetju na Irskem. Dodatno pa je izkušnje bogatila z delom v inženirskem svetovalnem podjetju in sodelovala pri pripravi razvojnih in investicijskih projektov za različna podjetja