37. Finančna konferenca (2020): Še včeraj je bilo čudno, potem je počilo zaradi virusa. Kako naprej?

05. 10. 2020 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
GH Bernardin, Portorož
FINANCNA-KONFERENCA-NEW

Finančna konferenca je največji finančno borzni in poslovni dogodek v Sloveniji. Temeljno poslanstvo konference je predstavitev aktualnih in perečih tem z borzno-finančnega področja, izobraževanje zaposlenih v omenjenem segmentu ter interaktivna izmenjava znanj, izkušenj ter mnenj in pogledov na aktualna vprašanja in izzive finančno-borzne industrije. Konferenco organizirata Ljubljanska borza vrednostnih papirjev in Časnik Finance.

Odlični govorci, zvesti in novi udeleženci, sponzorji, partnerji in podporniki so ključni za uspeh vsake konference. Najlepša hvala, ker ste nam zaupali in tudi letos z nami soustvarjali 37. Finančno konferenco, kljub trenutnim razmeram! Konferenco smo uspešno zaključili s pogovorom o Finančniki 2.0. in v duhu uvodnega humornega sporočila Petra Frankla: “Maske do daske” z maskami do zadnje minute. A kljub temu lahko zaključimo, da si kljub distanci žeilmo stikov in da je Finančna konferenca dokazala, da to zmoremo tudi izvesti na pravilen način.

Obljubljamo, da se bomo potrudili, da bo 38. konferenca še boljša in s še več druženja! Vidimo se znova prihodnje leto, do takrat pa vam želimo veliko

Fotoutrinke s konference najdete v galeriji.

No data was found