7. konferenca Družinsko podjetništvo 2019

12. 06. 2019 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Gospodarska zbornica Slovenije Dimičeva ulica 13 1000 Ljubljana
druzinska1

Družinska podjetja imajo pomemben delež v slovenskem gospodarstvu, kjer se njihova vloga še povečuje. Ker na Financah podpiramo in spodbujamo podjetniško razmišljanje in poslovanje, smo se odločili ustvariti okolje za družinska podjetja in organizirati konferenco, ki bi omogočila izmenjavo mnenj in izkušenj. Že šesto leto se v začetku junija zbere okoli 150 udeležencev, ki prek praktičnih primerov in zaključnega pogovora pridobijo vpogled v reševanje izzivov družinskega podjetništva.

 

 

Namen: BOGASTVO IZZIVOV IN PRILOŽNOSTI DRUŽINSKEGA PODJETNIŠTVA

Družinska podjetja delijo izzive vseh ostalih malih in srednjih podjetji. Povezani so z specifičnimi razmerami na trgih danes in izzivi rasti podjetja. Ob teh izzivih je prisotna še dodatna skupina izzivov, ki izhaja iz družinskega lastništva, ki prinaša zapletenost odnosov v družini in odnosom med družino, zaposlenimi in zunanjimi managerji. Vse to sestavlja paleto izzivov s katerimi se srečujejo družinska podjetja danes. O teh izzivih in primerih uspešnega premagovanja vsako leto prek svežih primerov govorimo na konferenci Družinsko podjetništvo.

Konferenco in njene teme želimo kar najbolje približati vsem družinskim podjetnikom kot tudi ostalim, zato smo se odločili, da bo udeležba na njej brezplačna, zaradi omejenih kapacitet pa bomo sprejeli le določeno število prijav.

Cilj: UPORABNI in PRAKTIČNI nasveti

Konferenca pokriva najbolj pereče teme s kateri se soočajo družinski podjetniki. Z zgoščenimi predstavitvami želimo podati bistvo primerov, ne dolgovezimo in ne izgubljamo časa. Udeležencem ponujamo praktične izkušnje iz prve roke.

Posebna zahvala: PROGRAMSKI SVET

Pri pripravi programa konference se vsako leto posvetujemo s predstavniki družinskih podjetij. Da smo iz “iz prve rok” izvedeli, kaj so najbolj pereča vprašanja in teme, s katerimi se soočajo člani družinskih podjetij.

Predsednik programskega sveta: Primož Hvala, H&S Consulting

Praktični primeri: PREDAVATELJI

Trudili se bomo z vedno novimi primeri in novimi, svežimi gosti, tako iz Slovenije kot tudi tujine, ki bi s svojimi bogatimi izkušnjami pripomogli k lažjemu premagovanju ovir vseh, ki so v družinskem podjetništvu.

No data was found