8. konferenca Družinsko podjetništvo-2020: Pogoji za rast družinskih podjetij

25. 08. 2020 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Orehov gaj, Ljubljana
druzinksa

Družinska podjetja imajo pomemben delež v slovenskem gospodarstvu, kjer se njihova vloga še povečuje. Ker podpiramo in spodbujamo podjetniško razmišljanje in poslovanje, smo se pred osmimi leti odločili ustvariti okolje za družinska podjetja in organizirati konferenco, ki bi omogočila izmenjavo mnenj in izkušenj. Veseli smo, da je za nami uspešno izvedena že 8. konferenca, ki je potekala v idiličnem okolju Orehovega gaja na prostem.

Hvala vsem, ki ste z nami soustvarjali tudi osmo izvedbo. Hvala našim odličnim govorcem, zvestim in novim udeležencem, sponzorjem in partnerjem dogodka, so ključni za uspeh vsake konference.

V uspešnih poslovnih in osebnih zgodbah lahko najdemo navdih tudi za reševanje lastnih izzivov in doseganje novih mejnikov. Družinska konferenca je tako kot vsako leto navdušila z iskrenimi izpovedmi, kaj vse je potrebno za zgodbo o uspehu, manjkali pa niso niti koristni pravni in finančni vpogledi, ki jih potrebujejo podjetja za uspešno poslovanje in delovanje. Za to se vam še enkrat zahvaljujemo!

Obljubljamo, da se bomo potrudili, da bo 9. konferenca še boljša! Vidimo se znova junija 2021, do takrat pa vam želimo veliko podjetniških uspehov.

No data was found