GENERATOR DENARJA II: Kako upnik skenira vašo krizo in vam pride naproti

10. 03. 2022 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Digital
750-x-500_IZZIVI-PLANIRANJA_20222-1

Kako banka ovrednoti naložbo v podjetje, kadar podjetje zaide v krizo? Kako ukrepa, da bi se poplačala, in kaj to pomeni za malo ali srednje podjetje? Kako naj ravna lastnik in manager, da pridobi ali ohrani finančne vire in zaupanje?

Ne zmedite se v poslovno-finančnem vrtincu. Zastavite dolgoročno sodelovanje z upniki na pravi način in rešite svoj izziv.

Na realnih primerih bomo prikazali, kako se lastniki in managerji malih in srednjih podjetij soočajo s poslovno-finančno krizo, kako banke in upniki ocenijo razmere in kako se hitro orientirati v vrtincu njihovih ukrepov. 

Enodnevno izobraževanje je nadaljevanje (ni pa nujno) predavanja Generator I: Kako vas skenira banka, preden odobri denar. Namenjeno je managerjem, lastnikom in podjetnikom, ki se soočate s posledicami Covid krize, dviganja cen energije in surovin in sprememb v poslovnem okolju. Spoznali boste, kako se lahko hitreje pripravite na proces prestrukturiranja vaših finančnih obveznosti, kako kljub težavam pridobite dodatno likvidnost, prestrukturirate obstoječe obveznosti ter na kakšne omejitve in zaveze do upnika lahko pri tem računate.

Odgovarjamo konkretno: 

  • Kako diagnosticirati stopnjo krize
  • Strateška kriza in kako ukrepati
  • Bilančna kriza: kaj storijo upniki 
  • Likvidnostna kriza: kako jo premostiti
  • Prezadolženost, kaj lahko storite
  • Kako banke izvajajo prestrukturiranje terjatev
  • Nove zaveze za lastnike in managerje?

Predavanje je namenjeno managerjem, podjetnikom in lastnikom podjetij, ki želite poglobiti svoje razumevanje finančnega upravljanja in načrtovanja, da boste lažje in hitreje predstavili svoj načrt in vizijo bankam ali drugim investitorjem, kot so zavarovalnice, skladi, lizing in faktoring družbe.

No data was found