Kako dolgo se bo pobirala avtomobilska industrija?

21. 05. 2020 ob
15:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Online - Zoom
AVTOMOBILI

Dobavitelji avtomobilski industriji – pozor!

Pridružite se nam na webinarju, kjer bomo gostili dr. Ferdinanda Dudenhöfferja, enega izmed največjih strokovnjakov za svetovno avtomobilsko industrijo, nemško avtoriteto za najpomembnejša razvojna vprašanja v avtomobilski panogi.

Kako dolgo se bo pobirala avtomobilska industrija? Slovenski dobavitelji svetovni avtomobilski industriji, ki so med našimi najpomembnejšimi izvozniki, močno čutijo upad trga avtomobilov. Ker smo majhno in v svet uprto odprto gospodarstvo, nas virus, če kihnejo nemški in drugi proizvajalci avtomobilov, doseže takoj in povzroči boleč zastoj.

  • Koliko časa se bo pobiral svetovni avtomobilski trg? Dve leti, pet let, morda celo desetletje? Kdaj se bo povrnilo zaupanje porabnikov, ki je zdaj na rekordno nizkih ravneh?
  • Nas lahko spet reši Kitajska – tako kot v krizi v letih 2009 in 2010? Kako bodo na najpomembnejših trgih države subvencionirale nakupe avtomobilov, če jih sploh bodo?
  • Kakšni pritiski čakajo dobavitelje avtomobilski industriji? Kako jih bodo, s poudarkom na slovenske, pri cenah stiskali najpomembnejši proizvajalci avtov?
  • Kako se po koronakrizi obnavljajo dobavne verige? Bodo dobavitelji in proizvodnja lokacijsko zdaj bližje najpomembnejšim trgom?
  • Kam gre tehnologija? Je koronakriza pospeševalec e-mobilnosti ali pa bo upočasnila ali celo ustavila ta prehod?

Cena webinarja je 150 EUR + DDV. Za člane Izvozniki.si in udeležence Poslovne konference Portorož je cena 100 EUR + DDV.
Število mest je omejeno, zato pohitite in si zagotovite svoje mesto že danes.

No data was found