Kako sestanke narediti učinkovite?

10. 03. 2022 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Digital
750-x-500_NEUCINKOVITI-SESTANKI_2022

Ne izgubljajte denarja in časa zaradi neučinkovitih sestankov!

Kar tretjino vseh sestankov udeleženci ocenjujejo kot neučinkovito, kar pomeni, da na neučinkovitih sestankih podjetja dejansko izgubljajo ne samo čas, ampak tudi denar. Po ocenah naj bi v ZDA bila letna izguba denarja zaradi neučinkovitih sestankov kar 37 milijard dolarjev!

Sestanki so seveda neizogiben del našega poslovnega sveta. So nujni za usklajevanje, načrtovanje, za iskanje širšega konteksta in na koncu za odločanje. S sestanki naj bi tudi vzdrževali odnose, povezovali time, izboljševali komunikacijo in sodelovanje. Na sestankih vsi vključeni iščemo ideje, sprejemamo odločitve in načrtujemo nadaljnje korake. Oziroma naj bi jih. Pogosto je po dveh urah sestanka edina odločitev le nov datum vnovičnega sestanka. Poleg tega vsi navzoči na sestankih nimajo enake možnosti aktivnega sodelovanja. Pogosto zato »zmaga« ideja najglasnejšega ali pa najbolje plačanega človeka na sestanku, ne pa najboljša ideja. 

Na interaktivni delavnici boste izvedeli, kako lahko poskrbite, da sestanki postanejo bolj učinkoviti, kako lahko zagotovite, da so ideje presojane po kakovosti, in ne po tem, kdo jih je dal, in kako lahko na splošno sama struktura sestanka izboljša vaše odločanje.

Na interaktivni delavnici bomo odgovorili na naslednja vprašanja: 

  • Zakaj sestanki odprtega tipa ne delujejo?
  • Kaj vse vpliva na učinkovitost sestanka?
  • Kako način sestankovanja vpliva na kakovost vaših odločitev?
  • Kaj lahko naredite že danes, da bodo vaši sestanki bolj učinkoviti?

No data was found