Okoljsko srečanje 2020 - Podnebna strategija in varovanje okolja v luči tehnoloških in gospodarskih sprememb – stanje v Sloveniji in izzivi bodočega razvoja

05. 11. 2020 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Digital
web_OKOLJSKO

Stopimo skupaj in aktivno spodbujajmo ustrezno okolje za nadaljnji razvoj slovenske industrije, ki bo morala ohranjati korak s svetovno konkurenco. Že tradicionalno Okoljsko srečanje bo v letošnjem letu potekalo v digitalni obliki, v ospredju pa bo podnebna strategija in varovanje okolja v luči tehnoloških in gospodarskih sprememb. Udeležba je brezplačna.

Letošnje Okoljsko srečanje smo zasnovali z željo, da vam predstavimo smer sprememb, ki jih prinašajo številni strateški dokumenti in jih v tem pandemično obarvanem ter precej zahtevnem letu sprejemamo. Konferenca bo predstavljala nadaljevanje izjemno uspešnih preteklih srečanj in bo temeljila na dejstvu, da zastavljene cilje lahko dosežemo le, če se vsi skupaj aktivno prizadevamo za dvig gospodarske konkurenčnosti, ki mora temeljiti na kulturi okoljske, snovne in energetske odgovornosti.

Podobno kot doslej, pomemben del letošnjega Okoljskega srečanja bodo predstavljale izkušnje iz prakse, ki jih bodo z nami delili slovenski gospodarstveniki. Predstavili nam bodo konkretne projekte in bodo kritično spregovorili o izzivih bodočega razvoja. Trije paneli, ki bodo sestavljali letošnje srečanje:

  1. Podnebna strategija – stanje v Sloveniji in izzivi bodočega razvoja
  2. Pregled stanja v slovenski industriji – spremljamo odličnost v praksi
  3. Podnebne spremembe v našem življenju

Udeležba na spletni konferenci je brezplačna, prijavo za udeležbo pa lahko oddate tukaj >

No data was found