Priprava vsebin v letnem poročilu za leto 2022: S poudarkom na najnovejših trendih in obvezah

24. 11. 2022 ob
13:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
GZS, Ljubljana
750-x-500_LETNO-POROCILO_2022

ESG in trajnostno poročanje sta področji letnih poročil, ki se v zadnjem času najhitreje razvijajo zaradi novih standardov, regulativ in direktiv. Vsebinsko poročanje bo konkretnejše in s kazalniki, brez katerih v letnih poročilih za leto 2022 ne bo šlo; ne glede na to, ali ste kupec, dobavitelj, stranka v banki, zavarovalnici ali kjerkoli drugje.

Gre za biti v tem ali ne biti. Zato si čim prej zagotovite mesto na letošnjem izobraževanju o letnih poročilih.

Predstavili vam bomo mednarodne in naše trende ter izkušnje o obveznih in prostovoljnih razkritjih v letnih poročilih oziroma o neračunovodskih ter računovodskih razkritjih v letnem poročilu za leto 2022. Opozorili bomo na vsebine, ki jih je treba vključiti zaradi spremenjenih razmer poslovanja v letu 2022 in jih prejšnja leta ni bilo treba vključiti.  

V ospredju bo tudi predstavitev najbolj značilnih prednosti in napak v vsebinah letnih poročil. Vsebine v letnem poročilu bomo predstavili z vidika različnih svetovnih direktiv in standardov, računovodskih standardov, zakona o gospodarskih družbah in dobre poslovne prakse.

Priporočljivo za finančnike, računovodje, analitike, marketinške in PR-sodelavce ter vse, ki pišete ali oblikujete letna poročila!

No data was found