Trening poslovnih pogajanj za vodje oddelkov - RAZPRODANO

14. 03. 2024 ob
09:00 uri
00
Dni
00
Ur
00
Minut
00
Sekund
Hvala za sodelovanje na konferenci. Se vidimo prihodnje leto!
Fantastični prostori, Ljubljana Stegne
750 x 500_TRENING POGAJANJ_2024

Namen seminarja

V poslovnem svetu, ki je nasičen s konkurenco in hitrimi spremembami, postajajo veščine učinkovitega pogajanja za direktorje odločilnega pomena. Zmožnost prepričljive prodaje lastnih idej, hitre priprave zmagovalne pogajalske strategije in obvladovanje konfliktnih situacij so temeljne spretnosti, ki ločujejo uspešne voditelje od preostalih. Sodobno poslovno okolje zahteva od direktorjev ne le strokovno znanje, ampak tudi izjemno sposobnost obvladovanja medosebnih odnosov in strateškega pristopa k poslovnim pogajanjem.

Namen izobraževanja je usposobiti direktorje, da bodo znali:

 • prodati svoje predloge kupcem in dobaviteljem, pa tudi sodelavcem v podjetju;
 • v kratkem času pripraviti zmagovalno pogajalsko strategijo tudi pri zelo kompleksnih pogajanjih;
 • v pravem trenutku uporabiti pravo pogajalsko taktiko in odgovoriti na pogajalske taktike partnerjev;
 • obvladovati konfliktnost pogajanj.

 

Vsaka tema bo podkrepljena z interaktivnimi vajami, študijami primerov in vključitvijo praktičnih situacij iz poslovnega sveta. Na koncu tega programa poslovnih pogajanj za izkušene direktorje bodo udeleženci pridobili napredne veščine, potrebne za uspešno vodenje poslovnih pogajanj v dinamičnem poslovnem okolju.

Predavatelj

Dr. David Đukić je priznan strokovnjak na področju strategije in psihologije pogajanj, ki ima več kot 20 let izkušenj z izvajanjem treningov za direktorje in druge ciljne skupine v vodilnih slovenskih in mednarodnih podjetjih. Njegovo delo je usmerjeno v razvoj učinkovitih pristopov k poslovnim pogajanjem, ki združujejo različne šole pogajanj in upoštevajo sodobne trende v poslovnem okolju. Pridobil je magisterij iz teme pogajanj, kar dodatno poudarja njegovo znanje in predanost temu področju. Poleg tega je bil deset let predavatelj na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je delil svoje bogate izkušnje in znanje s študenti na področju poslovnih pogajanj. Poleg svojega pedagoškega dela je tudi avtor več člankov o pogajanjih s kupci, kjer predstavlja svoje vpoglede, strategije in praktične nasvete.

Program seminarja

Povezane novice

Cena in prijava

PLAČILO

 • Račun za plačilo kotizacije boste udeleženci prejeli po pošti na naslov podjetja po opravljeni storitvi.

POGOJI ODJAVE

 • Skrajni rok za morebitno odjavo brez stroškov je 11. marca do 16.00.
 • Pri kasnejši odjavi kot 11. marec do 16. ure, neudeležbi konference iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana do predpisanega roka, se zaračuna celotna kotizacija.
 • Menjave udeležencev so mogoče, prosimo sporočite nam jih v pisni obliki.
 • Morebitne odpovedi sprejemamo le v pisni obliki. Pošljete jo lahko na e-mail sandra.zidar@finance.si  ali na akademija@finance.si

OPOMBE

 • Prijave sprejemamo do zasedenosti prostih mest.
 • Organizator si pridržuje pravico do sprememb v programu.
 • Organizator si pridržuje pravico do spremembe lokacije dogodka in pogojev udeležbe.
No data was found