Razmišljate o digitalni preobrazbi? Udeležite se februarske brezplačne konference!

15. februarja bo v ljubljanskem hotelu Radisson Blu Plaza potekala brezplačna konferenca z naslovom Minimalen strošek proizvoda. Kako doseči cilj s pomočjo digitalne preobrazbe? Dogodek, namenjen predvsem srednje velikim in majhnim proizvodnim podjetjem, ki razmišljajo o digitalni preobrazbi, organizira Poslovna akademija Finance v sodelovanju s partnerjem Tom PIT.

Predstavniki visokotehnološkega podjetja Tom PIT iz Celja, ki celotno digitalno preobrazbo ponuja kot storitev, bodo udeležencem konference predstavili razloge, zaradi katerih se podjetja odločajo za digitalno preobrazbo, pa tudi razlike med slednjo ter digitizacijo in digitalizacijo. Faze digitizacije, digitalizacije in digitalne preobrazbe se namreč med sabo močno razlikujejo, kljub temu pa jih podjetja težko razlikujejo in ne izvedejo ključnih aktivnosti v posameznih fazah.

Digitalna preobrazba je nujna tudi za potek krožnega gospodarstva: Bart Stegeman (Climate-KIC Holding B.V.), bo na dogodku spregovoril o tem, kako izmeriti podnebni odtis in ustvariti načrt, ki vodi do boljše učinkovitosti, ter tako povečati konkurenčne prednosti in zmagati dvakrat. Aleš Škraba, član uprave podjetja FerroČrtalič, enega od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev s področja obdelave površin, ki deluje v globalni tržni niši, bo spregovoril o pomenu digitalne preobrazbe za to industrijsko podjetje.  Direktorica MPT Nika Meh bo udeležencem predstavila praktične primere, izkušnje ter ugotovitve po letu in pol implementiranja digitalizacije. Janez Jakopin, sistemski inženir v podjetju Ljubljanske mlekarne, pa bo spregovoril o izbiri ponudnika na osnovi strateške želje, da na enotni platformi gradijo digitalno preobrazbo.

Konferenca se bo zaključila z okroglo mizo, ki jo bo moderiral direktor in glavni urednik Časnika Finance Peter Frankl. Na njej bodo že omenjeni govorci ter predstavniki podjetja Tom PIT razpravljali o tem, kako z digitalno preobrazbo do konkurenčne prednosti in nižjih stroškov proizvodnje.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava pa zaradi zagotovitve prostih mest brezplačna.

Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic