Tom PIT.connected – En partner za celovito digitalno preobrazbo

Visokotehnološko podjetje Tom PIT iz Celja se ponaša z inovativno platformo za digitalno preobrazbo, ki sliši na ime Tom PIT.connected.

Tom PIT.connected je celovita in edinstvena platforma na tržišču, s pomočjo katere boste digitalno preobrazbo pripeljali od začetka do konca. S 24/7 podporo, doživljenjsko garancijo, brezplačnimi digitalnimi vsebinami, odprtokodnim sistemom in lastno tehnologijo, ki omogoča, da je preobrazba pisana na kožo prav vsakega podjetja.

Na digitalno preobrazbo Tom PIT gleda celostno, saj jo ponuja kot celovito storitev, kar pomeni, da boste že z enim samim partnerjem rešili vse izzive, ki se pojavijo pri njeni vpeljavi. Tom PIT namreč obravnava vsak sleherni aspekt digitalne preobrazbe: tehnologijo, digitalne vsebine, infrastrukturo, ekspertna znanja in digitalne storitve. Z drugimi besedami: vse, kar potrebujete za digitalno preobrazbo, boste našli na enem mestu. 

Ena izmed večjih prednosti platforme Tom PIT.connected je neverjetno hitra uvedba, kar pomeni, da se lahko poslovite od večmesečnega vpeljevanja z neskončnimi sestankovanji ter se na pot digitalne preobrazbe podate takoj, ko to želite. Poleg tega se pri Tom PIT-u radi pohvalijo, da so najkonkurenčnejši ponudnik na tržišču, saj so tudi stroški lastništva ekstremno nizki, digitalni izdelki pa brezplačni.

Čeprav je pot k digitalni preobrazbi velikokrat prepletena z dvomi in izzivi, ni treba, da po njej hodite sami. Tom PIT ponuja vse, kar potrebujete za uspešno vpeljavo digitalne preobrazbe: strokovno znanje, vrhunski kader in inovativno platformo, s pomočjo katere se boste v procesu digitalizacije in digitalne preobrazbe počutili “kot doma”.

Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic