Frutabela PROTEIN za ohranjanje energije in regeneracijo

 

Frutabela PROTEIN: Popoln prigrizek za aktivne ljudi

Vse več ljudi se zaveda pomena uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Za aktivne posameznike, ki se ukvarjajo s športom, rekreativno ali profesionalno, je še posebej pomembno, da poskrbijo tudi za ustrezno prehrano. Ena od odličnih možnosti za dodaten vir beljakovin in okusen prigrizek med ali po športnih aktivnostih so rezine Frutabela PROTEIN.

Frutabela PROTEIN predstavljajo odličen vir beljakovin, ki so ključne za povečanje mišične mase in ohranjanje zdravih kosti. Poleg tega vsebujejo tudi prehranske vlaknine ter dodane vitamine. Z uživanjem rezin Frutabela PROTEIN lahko aktivni posamezniki ohranijo energijo med vadbo ter se hitreje regenerirajo po njej. Poleg tega so lahko tudi okusen in hiter nadomestek obroka.

Poskusite lahko tri odlične okuse: čokolada, čokolada-banana in slana karamela. Sestavljene so iz rastlinskih beljakovin in so primerne tudi za vegane. So tudi brez konzervansov.

Frutabela ponosni partner svetovne kolesarske ekipe Bahrain Victorious

Podjetje Fructal je že nekaj let tesno povezano z vrhunskim športom. Leta 2019 je vstopilo v globalno areno, saj so podpisali prvo sponzorsko pogodbo z vrhunsko profesionalno kolesarsko ekipo Bahrain. Tako je skupaj z blagovno znamko Frutabela postal ponosen partner ekipe Bahrain Victorious in s svojimi izdelki skrbi, da imajo kolesarji dovolj energije za vse napore na treningih in med dirkami.

S podporo Bahrain Victorious Teamu in slovenskemu kolesarju Mateju Mohoriču, Frutabela spodbuja zdrav življenjski slog in promovira športne dogodke. Povezovanje Frutabele PROTEIN s športnimi prireditvami, kot so Ultra Trail Vipava Valley, priprave na Ljubljanski Maraton, DM tek za ženske, kolesarski maraton Junaki vinogradov ter sodelovanje na večjih dogodkih, kot je L`ETAPE SLOVENIA, omogoča širši javnosti, da spozna in preizkusi izdelek.

Privoščite si naravno pot do zmage z novimi Frutabela PROTEIN rezinami!

Več informacij na:

 

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic