Izšel je Akademček za leto 2023

Pester nabor dogodkov in kakovostne vsebine so ključnega pomena za obogatitev izkušenj udeležencev.  Tudi v lanskem letu je Poslovna akademija Finance, skupaj s partnerji, nanizala številne zanimive dogodke, ki so privabili veliko udeležencev.
Poleg številnih konferenc in dogodkov, ki imajo že zavidanja dolgo tradicijo, hkrati redno merimo utrip in spremljamo trende, z namenom uvajanja novih vsebin, ki odgovarjajo na potrebe naših udeležencev. Tako sta v letu 2023 luč sveta ugledali dve novi konferenci, in sicer 1. konferenca RAST, konferenca za razvoj, standarde in inovacije ter 1. konferenca produktnega menedžmenta.

Na tem mestu velja zahvala našim poslovnim partnerjem, ki se jim iskreno zahvaljujemo za zaupanje in sodelovanje. Ponosni smo na trenutke, ki smo jih skupaj soustvarili, in na vsak nepozaben dogodek, ki smo ga skupaj izvedli. Hvala tudi vam, dragi udeleženci, vaša prisotnost in sodelovanje prispevata k uspehu vsake konference oz. dogodka.

Pregled leta 2023 na Poslovni akademiji je pripravljen skozi prizmo različnih prispevkov, ki so zbrani v Akademčku, spletni reviji Poslovne akademije Finance. Lepo vabljeni k branju, do Akademčka lahko dostopate tukaj.

S pričakovanjem zremo v leto 2024 in izzive, ki jih prinaša. Novi izzivi so lahko odlična priložnost za rast, napredek in ustvarjanje.

Veselimo se srečanja z vami na dogodkih Poslovne akademije Finance v letu 2024!

 

 

Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI
comtrade13-jl-652ffa112b690.cut_.c-652ffa134b120.840px
AKADEMIJA

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic