Odprt je natečaj za prijavo strokovnih prispevkov za 22. Dneve energetikov

Odprt je natečaj za strokovne prispevke, ki jih boste lahko predstavili na 22. Dnevih energetikov, osrednjem energetskem srečanju v Sloveniji

V pripravi je že program 22. konference energetskih managerjev, ki bo pod naslovom “Spreminjamo energetsko prihodnost. V desetih letih do tehnološkega preboja v industriji in energetiki.“, potekala 21. in 22. aprila 2020 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Tudi tokrat bodo priznani svetovni in domači strokovnjaki postregli z novostmi na energetskem trgu, predstavili bodo prihajajoče trende in uspešne primere iz prakse, ki odmevajo tako v tujini kot na domačih tleh.

V programu pa lahko sodelujete tudi vi in se s svojim strokovnim prispevkom predstavite pred več kot 250-imi energetskimi managerji. Vabimo torej vse, ki bi radi svoje izkušnje z učinkovito rabo energije (URE) in izrabo obnovljivih virov energije (OVE) v industriji ali stavbah delili z drugimi udeleženci konference, da s prijavo prispevka na natečaj vsebinsko obogatite program konference.

Kaj vse lahko predstavite na konferenci?

  • Uspešno izvedene projekte z merljivimi rezultati
  • Tehnološke inovacije
  • Integrirane rešitve za URE in izrabo OVE
  • Inovativne poslovne in finančne modele
  • Razvojne projekte
  • Načine za zagotavljanje kakovosti izvedenih projektov
  • Nove pristope za ozaveščanje in motiviranje zaposlenih…
  • Vse seveda s področja energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije!
  • Več o tematikah s področja industrije in stavb si lahko ogledate tukaj >

Prijave, ki morajo biti obvezno pripravljene v priloženem prijavnem obrazcu, sprejemamo do petka, 22. novembra 2019, na elektronski naslov barbara.visocnik@ijs.si.

Izmed prejetih predlogov bo komisija izbrala prispevke, ki bodo uvrščeni v sekcijo 2 in sekcijo 3 prvega dne konference. Pri izboru bo komisija upoštevala relevantnost/primernost teme, strokovnost (vsebina, jezik, predstavnost) in prispevek k praksi/znanosti.

Pomembna datuma:

Za vse dodatne informacije o natečaju za prispevke vam je na voljo Barbara Petelin Visočnik, IJS (01/5885 394, 01/5885 210, barbara.visocnik@ijs.si).

Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI
750 x 500_NASLOVNA_AKADEMCEK 2023_2024
AKADEMIJA

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic