Sistemske rešitve za objekte prihodnosti

Visoko kakovostni sistemi iz aluminija, jekla in umetne mase, ki jih ponuja podjetje AluKönigStahl, omogočajo realizacijo modernih in energetsko učinkovitih objektov

Podjetje AluKönigStahl je dobavitelj visoko kakovostnih sistemov iz aluminija, jekla in umetne mase. Z inovativnimi izdelki in odličnimi svetovalnimi storitvami je podjetje zanesljiv partner za izvajanje zahtevnih projektov.

Paleta ponudbe AluKönigStahl vključuje različne izdelke znanih blagovnih znamk Schüco in Jansen, ki se nenehno izboljšujejo in prilagajajo zahtevam sodobnih arhitekturnih trendov in najnovejših gradbenih smernic. AluKönigStahl je v zavezništvu s tema vodilnima mednarodnima proizvajalcema sistemov že več kot 60 let.Podjetje Schüco s sedežem v Bielefeldu je vodilno podjetje na svetovnem trgu aluminijskih sistemov in ima veliko razvojno moč ter strokovno znanje na tem gradbenem področju. Na nemškem trgu zavzema tudi vodilno tržno pozicijo na področju PVC sistemov. Podjetje Jansen, s sedežem v švicarskem mestu Oberriet, je specializirano za jeklene sisteme in profile za gradbene konstrukcije. S tem sodelovanjem in kontinuiranim razvojem inovativnih izdelkov je AluKönigStahl postal vodilno tehnološko podjetje zastekljenih gradbenih konstrukcij na vseh trgih, kjer deluje.

Za področja jeklenih in mostovnih konstrukcij, strojnih in proizvodnih konstrukcij ter za gradnjo vozil in ladij podjetje pod kakovostno blagovno znamko RHS ponuja vroče in hladno valjane votle jeklene profile, oblikovane cevi in ​​okrogle cevi.

AluKönigStahl podpira svoje partnerje z obsežnimi storitvami – v vseh fazah gradbenih projektov. Izvajanje konceptov trajnostne gradnje ne podpira ne le kakovost izdelkov samih, temveč tudi strokovne svetovalne storitve sodelavcev podjetja. Na ta način lahko izvajalci projektov pridobijo ustrezne informacije pri odločanju o izbiri optimalnih komponent sistema.

Interakcija na področjih proizvodnih tehnologij, izobraževanja zaposlenih in programskih storitev, ob stalnem upoštevanju tehničnih smernic, zagotavlja učinkovito in visoko kakovostno izvajanje projektov.

Podjetje AluKönigStahl je vodilni specialist na vseh trgih, kjer deluje – tudi v Sloveniji. To tržno pozicijo zagotavljajo preverjeno in intenzivno svetovanje ter kontinuirana podpora vsem partnerjem v procesu gradnje objektov.

Več informacij:

ALUKÖNIGSTAHL d.o.o.
Neubergerjeva 31, 1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)1 280 73 00
E-Mail: office@alukoenigstahl.si

www.alukoenigstahl.si

Fakulteta za računalništvo in informatiko Ljubljana

Referenčni objekt arhitekturnega biroja BIRO 4M je bil zgrajen leta 2014, steklena fasada je izvedena s sistemom Schüco FW 50+, okna in vrata pa s sistemoma Schüco ADS in AWS 70.HI.

Slikovno gradivo AluKönigStahl

Medicinska fakulteta Maribor

Referenčni objekt arhitekturnega biroja Plan B iz Maribora je bil zgrajen leta 2013, za zastekljene elemente sta uporabljeni aluminijski konstrukciji za okna in vrata, Schüco ADS in AWS 75.SI.

Slikovno gradivo AluKönigStahl

Aparthotel Smartmens München

Hotelski referenčni objekt v nemškem Münchnu je bil zgrajen leta 2016 in spada med objekte za namestitev poslovnih partnerjev Microsoft EU. Okna so izvedena s PVC sistemom Schüco Corona CT 70, z dodatno zvočno zaščito.

Slikovno gradivo AluKönigStahl

Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI
750 x 500_NASLOVNA_AKADEMCEK 2023_2024
AKADEMIJA

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic