Štajerska sivka resort – vaši pomembni dogodki v objemu narave

Pet minut vožnje iz središča Maribora leži Štajerska sivka resort. Na 40 tisoč kvadratnih metrov velikem posestvu, stran od mestnega vrveža, lahko uživate v naravi in se sprehodite med dišečo sivko. Kot že ime pove, je v ospredju resorta sivka. Na posestvu je nasajenih več kot štiri tisoč sadik sivke, ta je nasajena tudi v obliki srca, zato vam lepa fotografija tam zagotovo ne uide. Ob nasadih aronije, sibirskih borovnic in vrtnice damaščanke pa se bohoti tudi 3.500 sadik dišečega rožmarina. V sivkinem resortu se resnično lahko sprostite, prisluhnete petju ptic, brenčanju čebel in uživate v bližini ribnikov, ki lepo dopolnjujejo naravni prostor.

Seveda je velika prednost tudi izkušena in zanesljiva ekipa pod vodstvom Boštjana Lesjaka, ki ima za sabo izvedbo že več kot tisoč konferenc in dogodkov.

V okviru Štajerska sivka resorta imate možnost najema klimatiziranega skednja z dvorano v velikosti 250 kvadratnih metrov, ki sprejme do 140 oseb. Skedenj je opremljen z barvnimi lučmi, avdio- in videotehniko, razdelilno kuhinjo ter mizami in stoli. Ponudbo dopolnjujeta še zunanji bazen in urejeno parkirišče za večje število vozil. Na voljo je brezbarven šotor, ki prav tako lahko sprejme do 140 oseb. Piko na i pa dodaja zunanjost, kjer se raztezajo postrani nasadi sivke, rožmarina, vrtnic in drugih rastlin. Najem resorta je primeren za različne priložnosti in z veseljem vam pridemo naproti.

Timbilding, kjer je delo malo drugačno, bolj zabavno
V okviru timbildinga se lahko preizkusite v nabiranju različnih dišavnic ali pridobivanju eteričnih olj iz sivke, rožmarina in vrtnice damaščanke. Morda vam bolj leži izdelava mila ali pa kuhanje marmelade. Sproščene misli in telo bodo pomagali pri kreiranju novih idej in povezovanju vaše ekipe. Prav tako si lahko v okviru delavnice pripravite svoj obrok.
Resort z vsemi naravnimi danostmi in zmogljivostmi je res odlična lokacija za timbildinge. Izberite naravo. Izberite Štajerska sivka resort.

Vaše konference v naravi
Zagotovo se je drugače udeležiti konference, ki poteka v naravni, v leseni stavbi, s pogostitvijo zunaj, na prostem, in kjer se udeleženci lahko sprehodijo v naravnem okolju. To je le še eden od razlogov, zaradi katerega smo ustvarili ta idilični prostor, kakršnega v Mariboru in na štajerskem koncu ne najdete zlahka.

Poroka v objemu sivke
Ob tisoče sadikah sivke, oblikovanih v kroge, ter prikupnem sivkinim srčkom boste z lahkoto dahnili DA. Poroka in poročno slavje v Štajerska sivka resortu bosta zagotovo nepozabno doživetje za vas in vaše goste ter kraj, kamor se boste vedno znova želeli vrniti.

Posebnost lokacije je zagotovo tudi v tem, da omogoča poročnemu paru prihod na posest in spanje v idiličnem apartmaju že v petek, tako da se lahko v miru pripravita na sobotno poročno slavje v objemu narave.

Civilni poročni obred lahko opravite v objemu sivke, zabavo pa nato nadaljujete v klimatiziranem skednju z dvorano, razdelilno kuhinjo, na voljo so mize in stoli chiavari. Skedenj sprejme do 140 oseb, odvisno od izbire in postavitve miz in stolov. Ponudbo dopolnjujeta še čudovit prosojen šotor z več kot 10 tisoč lučkami ter apartma za mladoporočenca, vključno s savno in jacuzzijem.

V ekipi Štajerska sivka resort se zavedamo pomembnosti poročnega dne, zato smo ustvarili idiličen prostor, kakršnega ne najdete povsod.

Resort z vsemi naravnimi danostmi je odlična poročna lokacija. Presenetite goste in jih povabite v svet neštetih cvetov in tisočerih lučk.

Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI
750 x 500_NASLOVNA_AKADEMCEK 2023_2024
AKADEMIJA
comtrade13-jl-652ffa112b690.cut_.c-652ffa134b120.840px
AKADEMIJA

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic