Zmagovalec izbora za najpodjetniško idejo 2019/2020 je …

To bo znano v četrtek 24. septembra v Grand Hotelu Union v Ljubljani, kjer bo potekal zaključni dogodek že 17. Najpodjetniške ideje, katere organizator je Časnik Finance. Med letošnjimi finalisti so InstaText (spletno orodje za boljše pisanje v angleščini), Inštitut 4.0 (igrače, ob katerih se otroci učijo fizike), Mimateam (pametno ščetkanje zob), Noir Food (drugačno ocenjevanje restavracij, chefov …), NYD (brezplačen videoposvet z zdravnikom), Ollo Audio (slušalke za glasbene producente) in UVC Solutions (robot za dezinfekcijo prostorov in površin). Zmagovalca bodo na osnovi predizbora finalistov s strani komisije izbrali bralci Financ – glasovanje je mogoče še vse do ponedeljka 21. septembra do 9. ure.

Finalistom se bodo na sklepnem dogodku pridružile še tri dobre podjetniške ideje, ki jih bodo njihovi ustanovitelji tudi podrobneje predstavili.  Eno izmed uspešnih zgodb so v letošnjih nenavadnih razmerah pisali dostavljavci hrane, kot je denimo eHrana – o priložnostih in izzivih bo spregovoril prvi mož tega podjetja Borut Markelj. Predstavil se bo tudi Peter Apat, ki je vzpenjajočo se kariero vodje razvoja izpušnih sistemov, zamenjal za družinsko kmetijo, kjer zdaj večkrat sede za motor kot prej, ko je delal v Akrapoviču. Svojo čokoladno podjetniško pot z vsemi uspehi in napakami pa bo udeležencem dogodka predstavil tudi Andraž Gavez, Moja Čokolada.

Vabljeni na sklepno prireditev 17. Najpodjetniške ideje, kjer boste imeli priložnost osebno spoznati navdihujoče slovenske podjetnike. Udeležba je brezplačna, prijava pa zaradi zagotovitve prostih mest obvezna. Celoten program dogodka najdete tu

Izbor Najpodjetniška ideja že 17 let podpira nove, inovativne in drugače zanimive podjetniške zgodbe. Najpodjetniška ideja minulega leta je bila aplikacija Event Registry, ki podjetjem pomaga zbrati, analizirati in pregledati dogajanje po svetu ter se seznaniti s tem, kaj o njih pišejo svetovni mediji. Leto prej je ta naslov pripadel sistemu za avtomatizirano vodenje temperatur v hladilnih napravah Saefy, še leto prej personaliziranim knjigam Mali junaki.

Deli:

Povezana vsebina

750-x-500_AGROBIZNIS_2023-real
IZBORI, KONFERENCE

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic