Glasujte za najboljši domači izdelek

Tako boste pomagali izbrati obetavne izdelke, ki temeljijo na lastnem znanju in razvoju ter imajo potencial za rast proizvodnje in prodaje. Med 12 favoriti izberite najboljši domači izdelek – in s tem prepoznajte trud pridelovalcev in proizvajalcev. Zmagovalca bomo razglasili na 8. Agrobiznis konferenci, ki bo 17. junija na Tavčarjevem dvorcu (Visoko pri Poljanah).

Projekt Agrobiznis v svojem poslanstvu spodbuja podjetništvo in inovativnost na področju prehranske samooskrbe. Zato nenehno iščemo inovativne posameznike in podjetja, ki imajo ideje za nove tehnologije pridelave hrane ali pa nov poslovni model, ki bi lahko pripeljal do večje samooskrbe. S pisanjem takšnih zgodb o uspehu Agrobiznis širi zavedanje o kakovostni hrani in pijači slovenskega porekla.

Kako nam lahko pomagate izbrati zmagovalne ideje?

Glasujte za najboljši domači izdelek, mi pa bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki prejmejo darilno kartico Mercator v vrednosti 40 evrov. Glasovanje bo potekalo od 24. maja do 7. junija.
Izžrebali bomo 5 nagrajencev, ki prejmejo darilno kartico Mercator v vrednosti 40 evrov. Glasovanje bo potekalo od 24. maja do 7. junija.

Sklepno dejanje 8. Agrobiznis konference

Zmagovalca bomo razglasili na sklepni prireditvi 8. Agrobiznis konference, ki bo 17. junija na Tavčarjevem dvorcu (Visoko pri Poljanah). V ospredju letošnje konference bodo skupna kmetijska politika, sodobna tehnologija in njen vpliv na sprejemanje odločitev v kmetijstvu, izzivi, s katerimi se srečujejo mladi prevzemniki družinskih kmetij, ključni koraki pri nasledstvu, prisluhnili pa bomo tudi uspešnim podjetniškim zgodbam v kmetijstvu iz Avstrije. Odprte so tudi že prijave za dogodek.

Glasujte za najboljši domači izdelek, mi pa bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki prejmejo darilno kartico Mercator v vrednosti 40 evrov. Glasovanje bo potekalo od 24. maja do 7. junija.
Deli:

Povezana vsebina

750-x-500_AGROBIZNIS_2023-real
IZBORI, KONFERENCE

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic