Avtor naše spletne strani med finalisti nagrad Brumen!

Mednarodna žirija je na 10. bienale slovenskega oblikovanja Brumen uvrstila tudi projekt Martina Jakšeta, ki je sprogramiral in oblikoval tudi spletno stran Akademije Finance in spletne strani naših samostojnih konferenc (Slovenska marketinška konferenca, Poslovna konferenca Portorož, Dnevi slovenskih energetikov, Finančna konferenca), skupaj z mobilnimi aplikacijami za Apple in Android.

Sara/Maja/Martin

Martin Jakše (Bma Studio / Bma Event ) je samostojni programer spletnih ter mobilnih rešitev in spletni oblikovalec. V sodelovanju z oblikovalkama Saro Badovinac (Studio Prapra ) in Majo Repotočnik je poskrbel za izdelavo in programiranje novega spletnega portala Muzeja za arhitekturo in oblikovanje MAO skupaj s spletno trgovino, ki je prejel priznanje za odlično slovensko oblikovanje (značka priznanje Brumen) in se med 417 prijavljenimi deli uvrstil med finaliste za nagrade Brumen in veliko nagrado Brumen, najvišja nacionalna priznanja na področju oblikovanja. Maša Špiler pa je s strani naročnika MAO koordinirala in vodila delo projekta.

 

Mao.si portal je oblikovno modern in odprt za nove vsebine. Odlikuje ga uporaba modernih tehnologij, ki omogočajo uporabnikom portala hitro spreminjanje, deljenje in dodajanje pomembnih informacij s svojimi obiskovalci.

Deli:

Povezana vsebina

Mekinjski Samostan - fotografije sob
AKADEMIJA
Janez KRIZAN, direktor razvoja novih poslovnih modelov in inovacij, A1 Slovenija, 7. Agrobiznis konferenca
12.02.2020 Foto: Jernej Lasič
AKADEMIJA
Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic