Oblačila po meri niso več samo za velike

Oblačila po meri ali po lastnem dizajnu so dolgo časa veljala za nekakšen tabu med manjšimi in srednjimi podjetji. Saj so bila velikokrat nedosegljiva, predvsem ker so bile minimalne količine velike. Pustimo ceno in dobavne roke, ki so bili tudi za večino projektov nedosegljivi.

V Promoluksu še vedno menimo, da morajo tudi manjši naročniki imeti podobne možnosti kot veliki. Zato veliko časa namenimo iskanju dobaviteljev s tehnologijami, ki omogočajo tudi izdelavo majhnih količin. Tudi svetovne razmere v zadnjih treh letih so pozitivno vplivale na to, saj so se spet opogumili evropski proizvajalci in tako povzročili, da so tudi dobavni roki postali dosegljivi. Saj le redkokateri naročnik začne dovolj zgodaj razmišljati o projektih, ki zahtevajo več časa.

Oblikujemo in šivamo oblačila ter dodatke za oglaševalsko, športno in poslovno industrijo. Tako low-budget kot premium. Projekte izvajamo od ideje, prek grafičnega oblikovanja, šivanja, tiska vse do dostave naročniku. Oblačila označujemo z vsemi metodami, kot so sitotisk, sublimacija, digitalni tisk, flex folije, vezenje, 3D-vezenje … Smo specialisti za posebne učinke.

Naši partnerji že več kot 20 let delujejo na tem področju in tako posledično lahko pričakujete najvišjo kakovost, kratke dobavne roke in majhne minimalne količine.

Več informacij na robert@promoluks.com, 051 436 505 ali spletni strani www.promoluks.com

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic