Skrbno in zanesljivo do gradbenih dosežkov

Vizija in smer v poslovanju podjetja Trgograd, d.o.o., Litija sta kvaliteta in zanesljivost, tako pri proizvodnji lastnih izdelkov, kot pri gradbenih delih na področju nizkih in visokih gradenj.

Skrbno in zanesljivo izvajamo dela na področjih: visokih in nizkih gradenj, proizvodnje in prodaje gradbenih materialov, proizvodnje in vgrajevanje asfaltnih zmesi, projektiranja in inženiringa, predelave gradbenih odpadkov ter vzdrževanja cest.

Pri vseh naštetih segmentih storitev imamo v podjetju zaposlen strokoven in usposobljen delovni kader, katerega neprestano namensko izobražujemo,  ter s tem seznanjamo z novostmi v gradbeništvu.

Zaradi potreb po dosegu zastavljenega, smo v Ljubljani postavili najsodobnejši asfaltni obrat, s katerim zagotavljamo najvišjo možno raven kakovosti, ki jo dosegamo z lastno kontrolo in laboratorijem.

Podjetje ima v lasti štiri betonarne. Betonarni v Ljubljani za proizvodnjo svežih betonskih mešanic imata proizvodne kapacitete 100 m3/uro in sta računalniško vodeni, ter opremljeni za mešanje najzahtevnejših betonskih mešanic.

Betonarni v Litiji sta namenjeni za izdelavo betonskih izdelkov (betonski bloki, opažni bloki, vogalniki, dimniški plašči, robniki in tlakovci).

​Vsi proizvodi in sveže betonske mešanice imajo certifikat kontrole proizvodnje.

S svojimi izdelki in storitvami, naročniku zagotavljamo zanesljivo in kvalitetno izvedbo ter skladnost gradnje s projektno dokumentacijo in veljavnimi predpisi.

Več informacij:

TRGOGRAD , d.o.o., LITIJA
Breg pri Litiji 56
1270 Litija
Slovenija
+386  (0) 1 8983 440
+386  (0) 51 800 113
Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI
750 x 500_NASLOVNA_AKADEMCEK 2023_2024
AKADEMIJA

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic