Umazane inovacije kot poslovni koncept

Umazane inovacije kot poslovni koncept: kako odpadki, onesnaževanje in »neprimerni« materiali postanejo novi izumi. Spencer Harrison je izredni profesor na mednarodni poslovni šoli INSEAD, ki raziskuje organizacijsko vedenje. Na praktičnih primerih nam bo predstavil umazano kreativnost kot poslovni koncept. Kako naj torej poslovnež kreativno umešča v trajnostno ekonomijo, denimo, odpadke, surovine ali tudi poslovne koncepte, ki se jih drži slab sloves?

Spencer Harrison je izredni profesor na mednarodni poslovni šoli INSEAD, ki raziskuje organizacijsko vedenje. Na praktičnih primerih nam bo predstavil umazane inovacije kot poslovni koncept. Le-te predstavljajo izziv tradicionalnim pristopom. S pravilno uporabo pa lahko prinesejo preboj in konkurenčno prednost podjetjem, ki si upajo razmišljati drugače ter presegati ustaljene meje.

Kako naj torej poslovnež kreativno umešča v trajnostno ekonomijo, denimo, odpadke, surovine ali tudi poslovne koncepte, ki se jih drži slab sloves? Insekti v prehranskih izdelkih, denimo? Spencer zagovarja ustvarjanje novih izdelkov iz materialov, ki se nam na prvi pogled zdijo celo nagnusni.

Spencer Harrison bo z nami tudi na Poslovni konferenci Portorož, 14. in 15. novembra v Portorožu.

Več o dogodku >>

Deli:

Povezana vsebina

Jadek&Pensa_240202_01131
KONFERENCE

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic