Vertikalni video v 2023 postaja srce vsake vsebinske strategije

S Tiktokom, ki je dosegel 1,5 milijarde uporabnikov po vsem svetu, ter Instagramom in Youtubom, ki v ospredje postavljata svoji funkciji Reels in Shorts, je enostavno razumeti, zakaj se vertikalni video krepi. Zaradi naraščajočega povpraševanja po tovrstnih vsebinah se trg spopada z izzivi, kot so pomanjkanje izkušenih strokovnjakov, razumevanje specifičnih potreb posameznih platform in prilagajanje hitro spreminjajočim se trendom.

Kot odgovor na potrebe trga je bila ustanovljena produkcijska hiša 916HUB z inovativnim sloganom Get Vertical. Posebnost nove produkcijske hiše je preplet mladih kreativcev in izkušenih partnerjev, ki skupaj ustvarjajo disrupcijo v vertikalni videoprodukciji v celotni regiji. Mladi predstavniki generacije Z so vpeti v trende, popularno kulturo ter obvladajo sodobno tehnologijo in komunikacijo, medtem ko izkušeni partnerji razumejo potrebe naročnikov in zagotavljajo kakovostne rešitve.

Še učinkovitejše ustvarjanje vertikalnih vsebin pa zagotovijo najnovejše tehnologije umetne inteligence. Ta omogoča izboljšanje produkcijskih procesov, optimizacijo časa in stroškov ter pomaga pri analizi podatkov, oblikovanju prilagojenih vsebin za različne ciljne skupine in obvladovanju trendov. Tako 916HUB zagotavlja celostne storitve – od produkcije videovsebin na vseh ravneh in naprednih marketinških rešitev, kot so virtualni vplivneži in AR, do lastne platforme za upravljanje naročnikov in spremljanje analitike ter izobraževanj za naročnike.

Za več informacij obiščite spletno stran 916HUB ali pišite na: lets.talk@916hub.com.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic