Kateri pa je vam najljubši domači izdelek?

Projekt Agrobiznis spodbuja podjetništvo in inovativnost na področju prehranske samooskrbe. V sklopu projekta poteka Agrobiznisov nagradni natečaj, preko katerega iščemo inovativne posameznike in podjetja, ki imajo ideje za nove tehnologije pridelave hrane ali pa nov poslovni model, ki bi lahko pripeljal do večje samooskrbe, njihove uspešne zgodbe pa širijo zavedanje o kakovostni hrani in pijači slovenskega porekla.

Naj se sliši tudi vaš glas! Pomagajte nam izbrati zmagovalca za NAJBOLJŠI DOMAČI IZDELEK med 13 favoriti. Zmagovalca bomo razglasili na 9. Agrobiznis konferenci, ki bo 31. marca 2022 na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani.

Komu boste namenili svoj glas?

Glasujte za najboljši domači izdelek, mi pa bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki prejmejo darilno kartico Mercator v vrednosti 40 evrov. Glasovanje bo potekalo do 21. marca do polnoči.
 

Ključni dogodek: 9. Agrobiznis konferenca

Zmagovalca bomo razglasili na sklepnem dogodku projekta, 9. Agrobiznis konferenci, ki bo 31. marca 2022 na GZS v Ljubljani. V ospredju letošnje konference bodo nove podjetniške poti v agroživilskem poslovanju ter novi trendi, ki se pojavljajo v zadnjih letih. Prikazani bodo novi možni načini pridobivanja hrane, kako se prilagoditi novim skupinam potrošnikov, podnebnim spremembam ter kakšni so inovativni poslovni pristopi za uspešnost kmetij v slovenskem in mednarodnem prostoru. Pester program dogodka in prijavnica sta že vam na voljo TUKAJ.

Glasujte za najboljši domači izdelek, mi pa bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki prejmejo darilno kartico Mercator v vrednosti 40 evrov. Glasovanje bo potekalo do 21. maja do polnoči. 
Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic