Marec zaključite z 10. Agrobiznis konferenco!

31. marca bo v Ljubljani potekala že 10. Agrobiznis konferenca, ki tradicionalno postreže s številnimi zanimivimi vsebinami in podelitvijo nagrad natečaja Najboljši agro podjetnik. Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava pa zaradi zagotovitve prostih mest obvezna.

Organizator konference in z njo povezanega projekta Agrobiznis, ki obeležuje jubilejnih deset let, so Finance, ki želijo tako spodbujati podjetništvo in inovativnost na področju prehranske samooskrbe. “Zadali smo si, da bomo odkrivali male ponudnike z velikim potencialom ter opozarjali na inovativna podjetja, ki se poslužujejo novih tehnologij ali novih poslovnih modelov z namenom spodbujanja samooskrbe. V desetih letih smo tako s pomočjo našega portala, konference in natečaja predstavili številne dobre prakse in postali del nekaj izjemnih zgodb o uspehu”, izpostavlja vodja projekta Agrobiznis pri časniku Finance Aleksandra Horvat.  

Horvatova vodi tudi strokovno komisijo, ki poleg porabnikov izbira zmagovalce Agrobiznisovega nagradnega natečaja. Na 10. Agrobiznis konferenci bodo tako prvič predstavljeni tudi zmagovalci letošnjega natečaja: najboljši podjetnik v kmetijstvu, najbolj inovativen izdelek/storitev v kmetijstvu in najboljši primer povezovanja in sodelovanja po izboru strokovne komisije ter najboljši domači izdelek po izboru porabnikov.

Program 10. Agrobiznis konference bo objavljen kmalu. 

Deli:

Povezana vsebina

Jure 2
KONFERENCE

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic