Na konferenci Biznis in trendi v gradbeništvu tudi slovenski nogometni strateg Matjaž Kek

Letošnjo 7. konferenco Biznis in trendi v gradbeništvu bomo sklenili z motivacijskim pogovorom o tem, kako uspešno voditi ekipe. Naš posebni gost bo Matjaž Kek, selektor slovenske nogometne reprezentance.

Vodenje je izjemno pomembno tako v športu kot v poslovnem svetu. Kako uspešno voditi ekipe, ko se menjajo generacije? Kako jih motivirati, da postanejo še boljši v izjemno konkurenčnem okolju? Kako delovati kot homogena celota, stopiti skupaj ter imeti vizijo in energijo za uresničitev zastavljenih ciljev? Kako pomembno je pridobivanje znanja in kako doseči spoštovanje ter zaupanje vseh članov ekipe oziroma deležnikov?

Trener lahko s postavljanjem pravih vprašanj igralcem pomaga doseči izjemne rezultate. Dolgoletnega selektorja, ki je letos navdušil z vodenjem v kvalifikacijah za Euro 2024, bomo vprašali, kako vidi povezavo med vodenjem v športu in poslovnim okoljem ter kakšne strategije uporablja za spodbujanje uspešnosti.

Konferenca bo udeležencem ponudila priložnost za razmislek o povezavi med vodenjem v športu in poslovnim okoljem ter izmenjavo in primerjavo izkušenj pri vodenju v poslu in športu za spodbujanje uspešnosti.

Ne zamudite vrhunca konference in se nam pridružite 26. in 27. marca v Portorožu.
Več informacij in prijave na https://gradbena-konferenca.si/

Deli:

Povezana vsebina

Jure 2
KONFERENCE

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic