Na 25. SMK se vidimo 13. in 14. oktobra

Spoštovani marketingaši,

kompleksnost sveta je danes še večja kot je bila pred nedavnim, saj se je svet začasno ustavil, zgodila neka nova realnost, skorajda čez noč. Tudi SMK ni imuna na vse spremembe v okolju. Varna, kvalitetna in vsebinsko aktualna izvedba konference ostaja naš glavni cilj, zato smo se organizatorji konference, DMS in Časnik Finance, odločili, da letošnjo konferenco prestavimo na jesenski termin. Vidimo se 13. in 14. oktobra v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Nove vrednote, nove vrednosti. Naslov konference danes še bolj kot kadarkoli odraža novonastale razmere, saj se je poslovno in drugo okolje temeljito spremenilo in teh sprememb še ni konec. Zato bomo za jesenski termin spremenili tudi program konference. Program SMK je vedno težil k aktualnosti in koristnosti za udeležence. Zato tudi delamo konferenco. Pogled in izzivi udeležencev/podjetij pa se sedaj drastično spreminjajo, zato bomo program prevetrili in prilagodili novim razmeram. S predavatelji se dogovarjamo, da bi bili z nami tudi jeseni, saj verjamemo, da s svojimi izkušnjami lahko veliko doprinesejo tudi v spremenjenih razmerah.

Na jesenski SMK lahko pričakujete domače in tuje praktične primere, ki bodo v mnogočem pokazali, kako naj v tem labirintu kompleksnosti najdemo pravo pot. Še več pozornosti kot doslej bomo namenili uspešnim in konkretnim marketinškim primerom z veliko poslovno uporabno vrednostjo. Verjamemo, da bomo skupaj našli najboljše rešitve za naše (novo) življenje in delo.

Vse, ki ste se na SMK že prijavili, obveščamo, da so vaše kotizacije veljavne in se bodo avtomatsko prenesle na nov termin. Če se nam v novem terminu ne boste mogli pridružiti, vas bomo prosili, da nam to javite najkasneje do enega meseca dni pred dogodkom. O vseh novostih v zvezi s konferenco vas bomo kot doslej obveščali prek naših komunikacijskih kanalov (www.smk.si, FB, Instagram, Youtube). Za vse dodatne informacije pa se na nas lahko obrnete tudi prek elektronske pošte info@smk.si

Se vidimo 13. in 14. oktobra v Grand hotelu Bernardin v Portorožu na 25. SMK. 

Organizatorji SMK – DMS in Finance

Deli:

Povezana vsebina

Jadek&Pensa_240202_01131
KONFERENCE

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic